Despre noi

Înființată în 1997, cu capital 100% românesc, I-E Doors este o companie producătoare și importatoare de uși industriale și rezidențiale care și-a extins activitatea în mod constant.

Printre clienții companiei se numără dezvoltatori imobiliari, rețele de dealeri auto, unități de producție industrială, rețele de hypermarket-uri, unități de producție din domeniul alimentar și agricol, rețele de distribuție a carburanților, instituții bancare, hoteluri, depozite logistice și multe altele.

Filosofia companiei

este îndreptată fără compromisuri către clienți, prin înalta calitate a produselor și serviciilor oferite.

Viziunea I-E Doors

este de a răspunde cerințelor cu cele mai eficiente soluții din domeniul ușilor, atât de uz rezidențial, cât și industrial. Ne dorim ca produsele și serviciile oferite de noi să deschidă noi „uși” clienților noștri, atât acasă, cât și în afaceri.

Valorile noastre

definesc ceea ce suntem azi – o companie ghidată de menținerea unor relații profesionale, cordiale și eficiente, respect reciproc, atenție îndreptată spre nevoile, dorințele și ideile clienților, performanță, calitate și competență. Pentru noi, calitatea produselor și serviciilor oferite este fundamentală și reprezintă cartea de vizită a companiei.

Activând în domeniul ușilor, I-E Doors pune la dispoziție o gamă largă de soluții personalizate atât pentru mediul industrial, cât și pentru cel al utilizatorilor individuali.
Oferim o gamă largă de produse și servicii atât pentru mediul industrial, cât și pentru cel al utilizatorilor individuali, uși industriale: uși secționale, uși rulou, uși culisante, uși rapide din PVC, uși secționale rapide, uși antifoc, uși frigorifice, uși automate din sticlă culisante sau rotative, uși blindate, grilaje metalice, egalizatoare de rampă, burdufe de etanșare, ecluze de docare, părți metalice cu consolă, automatizări porți, motoare de acționare a ușilor, sisteme de acces, bariere, turnicheți, pereți amovibili, toată gama de confecții metalice aferente, tâmplării de aluminiu.