Rezidențial

Porți glisante

Came

Bx-243
Până la 300 Kg. Echipat cu o generație nouă de panou de comandă montat la interior, BX-243 satisface toate standardele Europene. Designul modern și motorul la 24 Volt conferă un sistem complet pentru porți rezidențiale. Acest produs asigură fiabilitate în timp.
Bx
Până la 400-600-800 Kg. Seria BX se adaptează la standarde ridicate printr-un nou panou de comandă electronic având cele mai bune performanțe de uz rezidențial și intensiv existând soluții diferite de alimentare: la 230 Volți pentru uz rezidențial sau la 24 Volți pentru uz intensiv.
By-3500T
Până la 3500 Kg. Puternic și fiabil, caracteristicile acestui model sunt ideale pentru canate de mari dimensiuni, precum porțile glisante industriale de mari dimensiuni. Electronica de nouă generație îți permite comanda de deschidere parțială, selectarea funcțiunilor corecte a sistemelor de siguranță și blocarea acțiunii de mișcare în cazul detectării unui obstacol.
Bk
Până la 800-1200-1800-2200 Kg. BK-ul ajunge în top atunci când vine vorba de performanțe și de siguranță. Este proiectat pentru codomenii, zone industriale și colective, porți glisante în general. Prezintă nouă versiuni constructive care satisfac cerințele de folosință și pentru adaptabilitate la greutăți diferite.