Sisteme de dezinfecție UVC

Sisteme cu lămpi germicide de dezinfecție

Importam dispozitive performante de dezinfectie a aerului din incaperi UVC (cu lampi germicidale), dezinfectia se face in proportie de 99,99%, lungimea de unda a radiatilor este de 253,7nm.

Dispozitivele UVC DISINFECTION SYSTEM au fost proiectate si realizate pentru a fi amplasate in toate zonele necesare, pentru a proteja mediul si oamenii impotriva riscului de infectie de ex: sali de chirurgie, saloane medicale, laboratoare de analiza, sali de tratament, sali de asteptare cabinete stomatologice, sali de fitness, saloane de infrumusetare, zone spa, birouri,sali de conferinte, sali de mese, camere de locuit, spatii comerciale, sali de clasa in scoli etc.

Controlul calitatii produselor si materialelor utilizate este verificat strict in conformitate cu setul de reguli de utilizare curenta si este garantat prin certificare.

Aceste dispozitive, sunt utilizate in ​​domeniul medical, cat si in spatile inchise.

Principiul de functionare se bazeaza pe aplicarea radiațiilor UVGI (iradiere ultravioletă germicida).

Tratamentul continu progresiv si constant permite menținerea dezinfectarii continue a mediului din spatiul de utilizare.

Monitorizarea electronica permite o procedura de intreținere sistematica, pentru intreținerea dispozitivului asigurand menținerea performanțelor sale inalte in timp.

CEL MAI MARE AVANTAJ AL ACESTUI SISTEM, ESTE CA RADIAȚIILE UV-C DIN UNITATE NU AJUNG IN EXTERIORUL UNITATII

Prin urmare, este posibil sa se efectueze o dezinfectie continuă si constanta a aerului in orice mediu, in condiții de siguranța maxima chiar in momentul in care oamenii se afla in incapere, fara a afecta sanatatea acestora.

Dispozitivele UVC DISINFECTION AIR SYSTEM sunt produse patentate si conforme cu directiva 93/42 CEE fiind produse in CE.

Variantele constructive sunt cu montaj pe perete sau montaj pe pardosea (cu picior).


Caracteristici